פצעי בגרות ( חצ'קונים)

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/01/2012 | 09:51 | מאת: דנה

שלום שמי דנה אני בת 14 , וצומחים לי חצקונים גדולים ואדמומים שלוקח להם הרבה מאוד זמן להוציא מוגלה. השאלה שלי האם יש איזו משחה טבעית או אפילו חומר טבעי מהבית שיעזור לחצקון להרפות ? תודה רבה

29/01/2012 | 07:38 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, התופעה דורשת אבחון. רק לאחר אבחון מקיף אפשר יהיה להתאים לך טיפןל . חשוב טיפול פנים סדיר וחשוב תזונה אנטי דלקתית וכן חשוב להתאים לך את התכשירים על סמך אבחון אישי. אשמח לסייע לך. את מוזמנת ליצור עימי קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים