אנטיאייג'ינג לעניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/01/2012 | 05:32 | מאת: זיוה

אני אם חד הורית לשלושה, בת 46. עובדת קשה אך לא יכולה להרשות לעצמי קרמים יקרים. רציתי לשאול אם יש חומרים מהטבע שאני יכולה להשתמש בהם כדי לעכב את תהליך ההזדקנות?

29/01/2012 | 07:46 | מאת: מיכל לזרוביץ

זיוה שלום רב, לא צריך להיות מיליונרית כדי להראות טוב. יש הרבה טיפולים טבעיים, מסכות, קרמים וסרומים שיכולים לעשות עבודה נפלאה. חשובה גם התזונה. צרי עימי קשר לפי הפרטים למטה ואשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים