מעין בלוטות בעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/01/2012 | 08:48 | מאת: מאי

שלום, לפני זמן יחסית רב שמתי לב שבגב ידי גדלו פתאום מעין כמה בליטות קטנות מאוד. אחרי כמה זמן אבחנתי דלקת בדרכי השתן, כמובן שטיפלתי בה וגם התייעצתי עם הרופאה והיא אמרה שהבליטות נגרמו כתוצאה מהדלקת, ושהן ייעלמו תוך תקופה. כעת אני שמה לב שעוד ועוד בליטות כאלו מופיעות גם באזור הפנים, וגם לאחר שטיפלתי בדלקת. אין לי מושג מה זה ומה זה אומר. אשמח אם תייעצי לי, תודה רבה

29/01/2012 | 07:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

מאי שלום רב, אני חושבת שבעייתך לא ניתנת לפיתרון דרך הפורום. עלייך להגיע לאבחון על מנת שיותאם לך הטיפול הנכון. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים