פילינג שטחי?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/01/2012 | 13:26 | מאת: oly

שלום רציתי להתייעץ בנוגע לשימוש של פיליניג שטחי. אני מתלבטת האם לעשות פילינג בכלל. אני בת 29. בהירה, מנומשת ובעלת עור מעורב. יש לי נטייה לפצעונים באזור הסנטר או הלחיים (בייחוד לאחר אכילת מזון שומני)לנקודות שחורות או לבנות באזור הלחיים.סובלת מסבוריאה באזור הגבות. רציתי לדעת האם טיפול בפילינג יעזור לי להבהיר את הנמשים ולסלק את הפצעונים והנקודות בעור הפנים? אם כן איזה טיפול כדאי לבצע ולמי כדאי לפנות? תודה

29/01/2012 | 07:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, פילינג טבעי יכול לעזור לך מאד לפני שאת מנסה פילינג שיכול לגרום לנזק. מעבר לכך, ממליצה לך להגיע לטיפול טבעי נטורופתי על מנת לטפל גם בבעיות האחרות (סבוראה, פצעונים...). בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים