פילינג

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/01/2012 | 10:26 | מאת: בר

שלום וברכה, אני משתמשת ב mineralpeeling ובמסכת בוץ (יש לי עור שמן] הענין הוא שנגמרה לי המסכה האם אפשר בלי מסכה? מזיק? האם אפשר להשתמש במקום במסכה טבעית?

29/01/2012 | 08:01 | מאת: מיכל לזרוביץ

בר שלום רב, כמובן שאפשר להתאים לך מסכה טבעית לעור שומני. אבל עור שמן דורש אבחון והדרכה נאותה לטיפול פנים כולל נושא התזונה. אשמח לעמוד לרשותך ולעזור לך להיפטר מהעור השומני. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים