ג'ל קלוקוט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

04/01/2012 | 13:19 | מאת: רוני

רציתי לברר,בני בן 4 פתח את הלחי ועשו לו תפרים,אך כיון שהיה לו זיהום,פתחו את התפרים והעמיקו את הפצע כדי להוציא את הדלקת ולא תפרו מחדש.היום הוא לאחר חודש וחצי מהמקרה,הפצע יבש אך נשארה לו צלקת די גדולה.השאלה אם הג'ל קלוקוט יכול לעזור לו.

05/01/2012 | 21:36 | מאת: מיכל לזרוביץ

רוני שלום רב, קיימים תכשירים טבעיים היכולים לעשות את העבודה. אין לי ניסיון עם תכשיר זה. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים