הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

31/12/2011 | 00:08 | מאת: מישהי

שלום, אבחנו אצלי תופעה של "ליכן סימפלקס כרוניקוס" בשפתיים התחתונות לפני כחצי שנה. הגרד אינו קבוע ובתקופה האחרון האיזור לא מגרד בכלל. אני מעוניינת לעשות הסרת שיער של כל השיער באיזור המפשעות והערווה וכבר קבעתי טיפול ראשון לשבוע הקרוב. האם יכולה להיות בעיה בעקבות ה"ליכן סימפלקס כרוניקוס"? האם ישנה מניעה לעשות טיפול הסרת שיער כשיש את התופעה הזו? תודה!

31/12/2011 | 05:00 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, עלייך לברר נושא זה עם רופא המכון ששם קבעת את התור. פורום שה עוסק ברפואת עור טבעית ואיננו עוסק בטיפולי לייזר. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים