שאלות על פצעים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/12/2011 | 20:58 | מאת: מאיה

יש לי פצע על הלחי שנגעתי בו ועכשיו יש גלד כזה חום עם סימן אדום מסביבו, חלק מהאדום מגלד שנשר. איך מטפלים בזה ברפואה טבעית חוץ ממשחה אנטיביוטית שהרופאת עור נתנה לי. שמעתי על הקנדולה. האןם זה יכול לזרז הגלדת פצע והפחתת אדמומיות? בנוסף, רציתי לשאול אותך על סימן שיש לי מעל השפה מפצע שהיה לי והשאיר סימן, סוג של צלקת אדמדמה קטנה. איך אפשר לטשטש אותה? בעזרת איזה חומר? ועוד- איזה קרם לחות נותן הזנה לעור בשנות ה20. כי עכשיו אחרי שייבשתי את העור מכל הפצעים האלה. אני מרגישה קצת יובש באזור המצח. תודה מראש,

31/12/2011 | 05:08 | מאת: מיכל לזרוביץ

מאיה שלום רב, השאלות הללו דורשות אבחון. יש צורך לאבחן ולהסתכל על הנגעים. מסוג השאלות שלא ניתן לטפל/לתת יעוץ דרך הפורום. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים