גירוד באשכים ובפי הטבעת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/12/2011 | 13:47 | מאת: אייל

היי(-: אני אייל בחור בן 28 רציתי לקבל ייעוץ בנושא גירוד באשכים ופי הטבעת. גירוד שנימשך קרוב ל3 שנים. הייתי במרפאה של מחלות מין והרופאה אמרה לי שזה מחלת עור. יש לציין שהאיזור מגרד בטירוף ואפילו קיבל צבע קצת. שחור. מה עליי לעשות? אני מיתחנן אני רוצה שתעזרי לי. אני בן אדם מאוד אסטטי וזה ממש מציק( אה יש גם ריח רע בעקבות זה)אשמח אם תעזרי לי תודה....

23/12/2011 | 09:19 | מאת: מיכל לזרוביץ

אייל שלום רב, יש לאבחן את הנושא. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים