שיער

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/12/2011 | 18:22 | מאת: יונית

שלום, בשנתיים האחרונות חל שינוי באופי שיערי- משיער מלא, גלי, אך גם יבש שגדל במהירות, לשיער דקיק רך, עדין מבריק ופלומתי וגדל באיטיות. האם שיער יכול לעבור מטמורפוזה כזו? מבינה ששיער יכול להדלדל- ואכן יש לי נשירה מוגברת אך הייתי מצפה שגם איכות השיער תרד ותהפוך אותו ליבש וחסר ברק- כשהיא למעשה רק עולה. על מה זה יכול להצביע, למשל? תודה

23/12/2011 | 09:27 | מאת: מיכל לזרוביץ

יונית שלום רב, בהחלט אפשרי. יש לאבחן. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים