דחוף - אדום מסביב לפה, שורף וקילוף עור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/12/2011 | 15:51 | מאת: ג

מיכל שלום, לפני קצת יותר משבוע רופא העור שלי נתן לי שתי משחות לטיפול ב"אקנה" בצוואר - אדפרין ואפלומצין ואמר לי להשתמש בשניהם האדפרין בהתחלה, פעם אחת בערב לפני השינה. כבר שלושה ימים יש לי פריחה אדומה מסביב לפנים והעור חם ומגורה, ומתקלף (אני חושדת שמשאיר צלקת) וזה נורא מביך. אני בת 29 ובדרך כלל העור שלי(שומני) נקי מאקנה ופריחות, ועכשיו הצוואר מלא בראשים קטנים לבנים מתחת לעור ופריחה מכאיבה מסביב לפה. הרופא שלי בחו"ל כרגע ואין אפשרות לפנות לרופא אחר (בכללית מחויבת ל3 חודשים לרופא אחד), לכן אנא עזרי לי: 1. האם אני אמורה להפסיק להשתמש בשתי המשחות? (זו כנראה תגובה אלרגית לטיפול??)או הרעלת ויטמין a 2. כמה זמן יקח לפריחה להיעלם? 3. האם תרופת אהסצון לאלרגיה תעזור? 4. האם טיפול ניקוי פנים קוסמטי יכול לעזור עם הראשים הלבנים מתחת לעור? (אני נוסעת לחופשה בחו"ל ביום שני הבא ואני מאוד רוצה להפטר מהאדמומיות מסביב לפנים (זה מאוד מביך) אני מאוד אודה לך אם תוכלי לייעץ לי תודה ג

23/12/2011 | 09:30 | מאת: מיכל לזרוביץ

ג שלום רב, יש לאבחן את הבעיה ולא דרך הפורום/אינטרנט. את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים