פריחה קבועה- אקסמה?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/12/2011 | 21:03 | מאת: גילת

אני סובלת מפריחה ברגליים לעיתים קרובות. בחורף יותר מאשר בקיץ. (בשוק, בירך וכו' , לפעמים גם בזרועות ובגב). בצעירותי הבעיה אובחנה ע"י רופאת עור כאקסמה וניתנה לי משחה עם סטרואידים להקלה. מזה שנים שאינני משתמשת במשחה אלא רק בואזלין אינטסיב כיר וקרמים דומים. האם מעבר לקרמים יש מה לעשות כדי למנוע את הפריחות? האם רופא עור הוא הכתובת?

13/12/2011 | 19:17 | מאת: מיכל לזרוביץ

גילת שלום רב, קשה לייעץ לך מבלי לאבחן. במקרה זה מציעה לך להגיע לאבחון נטורופתי (טיפול טבעי). מריחה של סטרואידים על שטח נרחב של העור היא בעייתית משהוא. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים