הסרת איפור עם חלב פנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/11/2011 | 23:16 | מאת: גילת

התחלתי היום לראשונה להתאפר. בסופר פארם מכרו לי גם חלב פנים להורדת האיפור בערב ובבוקר למרוח בנוסף למי פנים. 1.הערב הייתי צריכה למרוח המון פעמים את חלב הפנים ולשפשף חזק עם צמר גפן ובכל פעם צמר הגפן התמלא מייקאפ. (שמו לי שכבה עדינה בלבד!). האם כך אמורים לנקות כל יום? 2. איך מנקים את המסקרה?

03/12/2011 | 13:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

גילת שלום רב, מציעה לך לשאול בסופרפארם את הדיילת. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים