הרפס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/11/2011 | 21:10 | מאת: בר

היום יצא לי הרפס לא רחוק מהשפתיים השאלה שלי היא האם זה שיצא לי הרפס בפנים או בשפתיים אומר שזה יכול גם לצאת באיבר המין? והאם זה מדבק? ואם יש טיפול נוסף מעבר למריחת זובירקס. אשמח אם תעני לי בהקדם.תודה מראש, בר.

03/12/2011 | 13:41 | מאת: מיכל לזרוביץ

בר שלום רב, בהנחה כי המדובר בהרפס...כי לא בטוח שזה אכן הרפס. הרפס מסוג זה יכול לעבור המרה ולהדביק את איבר המין אם מתקיימים יחסי מין אורליים. קיים טיפול טבעי אך מומלץ לעשותו לאחר אבחון. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים