גירוד בעור בתקופת החורף

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/11/2011 | 19:04 | מאת: רוני

שלום בתקופת החורף אני נתקף בהתקפים של גירוד עור בצידי הגוף בחלק העליון ובצידי הרגליים ופנים הירכיים,הגירוי הוא חזק ומופיעים עלי מעין פצעונים כמו פריחה,כמו כן מופיעים לי מעין כדוריות מתחת לעור,זה כבר שנים ככה,זה מאד מפריע לי בתפקוד היומי ועושה אותי חסר מנוחה ועצבני,יש לציין שהתזונה שלי נכונה ואורח החיים שלי בריא ואני בן 53 ללא תרופות קבועות ובכלל . הייתי רוצה רעיון או קצה חוט לאיזה כיוון לחקור כי ברור שזה נובע ממשהו ובבקשה אל תגידי לי אסטמה של העור תודה

03/12/2011 | 13:43 | מאת: מיכל לזרוביץ

רוני שלום רב, אינני יכולה לעזור בלי לאבחן. אם אתה מעוניין בפיתרון אמיתי עלייך להגיע לאבחון ורק אז נהיה חכמים יותר. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים