פטריות בבריכה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/11/2011 | 21:00 | מאת: משה

שלום. לפני כחודש סיימתי טיפול בלמיסיל נגד פטרת כף הרגל והתחלתי טיפול בלוסריל נגד פטרת צפרני-הרגל. טיפול זה יימשך ב11 החודשים הבאים. פטרת זו אינה מציקה, אך מכערת. ברצוני לשחות באופן קבוע. אשתדל לא ללכת יחף במתחם הבריכה, אך עדיין ישנו קטע בו צריך ללכת יחף כדי להיכנס למים. איני רוצה להידבק או להחמיר את מצב כף הרגל. עד כמה קיים חשש שאדבק בפטריות? האם מומלץ לי להמנע מהגעה לבריכה? תודה.

25/11/2011 | 16:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

משה שלום רב, לא ניתן לומר לך האם תידבק. אתה צריך לקבל החלטה לבד האם אתה לוקח את הסיכון להידבק. מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים