עור שמנוני

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/11/2011 | 16:12 | מאת: יסקה

שלום, אני בת 25,בתקופה האחרונה החלה להופיע אצלי שמנוניות במצח ובאיזור האף, שמתי לב כשנטלתי גלולות חודש שעבר השמנוניות נעלמה. החודש הפסקתי בגלל שהגלולות גורמות לי לנשירת שיער והשמנוניות חזרה. קרמים סבונים וכו.. הם פתרונות זמניים וצריך להשתמש בזה כל פעם מחדש וזה לא תמיד עוזר. השאלה שלי היא, אם הסיבה לזה הורמונלית אז הפתרון היחיד הוא רק גלולות או שניתן לעשות בדיקות דם נוספות ולבדוק האם יש משהו נוסף שגורם לזה? ואולי יש ויטמנים או כדורים למניעת השמנוניות? תודה מראש, יסקה

25/11/2011 | 17:13 | מאת: מיכל לזרוביץ

יסקה שלום רב, יש צורך באבחון ולא רק של בדיקות דם. ניתן להתאים תזונה נכונה, צמחי מרפא. אך יש צורך באבחון. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים