בעיה בעור הידיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/11/2011 | 12:22 | מאת: אבי

הי מיכל יש לי בעיה בעור של כפות הידיים, כל הקיץ העור של גב כף הידיים שלי תקין, וללא בעיות. אך כשמגיעה עונת החורף העור מתחיל להיות אדום מחוספס מתפשטת עליו מעין פריחה אדומה שנראת ככפפה אדומה על היד,חשוב לי לציין שקרם ידיים לא עוזר לכך.רציתי לדעת אם זה מוכר לך ומה את מציעה לעשות?

03/11/2011 | 20:43 | מאת: מיכל לזרוביץ

אבי שלום רב, יש לאבחן ואז לטפל. אולי מדובר ביובש. אבל זוהי השערה בלבד. יש להסתכל ולבצע אבחון מעמיק. מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים