טיפול עם דקל ננסי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/10/2011 | 13:38 | מאת: איתמר

אני בן 19 וסובל מנשירת שיער קשה בדקתי קצת על טיפולים אפשריים ומצאתי טיפול טבעי בשם דקל ננסי שלא מצריך מרשם רופא רציתי לדעת האם הוא יעיל? מה המינון המומלץ? והאם האתר המצורף הוא אתר אמין מבחינת תרופות טבעיות כי המחיר שמה ממש זול 18 דולר ל5 קופסאות שביחד מספיקות לחצי שנה http://www.puritan.com/saw-palmetto-077/saw-palmetto-standardized-extract-320-mg-000293?NewPage=1 תודה מראש

01/11/2011 | 21:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

איתמר שלום רב, לנשירת שיער יש גורמים רבים. יש לאבחן מהי הסיבה. דקל ננסי מדכא את ההורמון דיהידרו - טסטוסטרון. התקרחות אנדרוגנית היא נשירת שיער עקב אירוע שמתרחש כאשר ההורמון דיהידרו - טסטוסטרון (DHT) פוגע בזקיקי השיער וגורם להתכווצות הדרגתית. יחד עם זאת אין מחקר אשר מוכיח כי דקל ננסי עשוי למנוע התקרחות כלשהי. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים