עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/10/2011 | 23:02 | מאת: נופר

לפני מס' חודשים שמתי לב שיש לי נימי דם קטנים באזור הלחיים,פניתי לרופאת עור והיא אמרה שזו תופעה שכיחה מאוד ושזה נגרם לי בגלל שהעור שלי עדין ודק. היא הציעה לי לפנות למכון קוסמטי מסוים שמסירים את זה בעזרת קרן לייזר. רציתי לדעת אם יש לזה טיפול תרופתי טבעי שיכול לעזור לי?

03/11/2011 | 20:08 | מאת: מיכל לזרוביץ

נופר שלום רב, כנראה המדובר בתופעה אשר נקראת קופרוז. אני אענה לך מנקודת מבט נטורופתית: באופן כללי מומלץ להימנע משמש ואדים לפנים. להימנע גם מאלכוהול.להשתמש במוצרים עדינים. מי צמחים ותערובות שמנים ארומטיות בעלות יכולת לכיווץ כלי דם. את יכולה לנסות פורמולה טבעית, במידה ואת מעוניינת בקבלת טיפול אישי צרי עימי קשר דרך המייל או הטלפון שלי. בין השאר כדאי שתקפידי על אכילת פירות וירקות טריים (במיוחד אלו המכילים ביופלבונואידים המחזקים דפנות כלי הדם כגון: ירקות ירוקים וצהובים, שום ובצל) ומאכלים המכילים ויטמין C. וזה ממש על קצה המזלג. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית [email protected] www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים