הבהרת עור פנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/10/2011 | 22:39 | מאת: אודליה

שלום רב גוון עור הגוף והרגליים שלי בהיר(לא לבן אבל בהיר) אך הפנים והידיים שחומות יותר בצורה משמעותית. כשאני הולכת לים זה נראה חסר פרופורציה וגורם לי להתבייש... האם ישנו טיפול ביתי טבעי להבהרת עור הפנים?(לא מעוניינת להשתזף יותר) תודה רבה מראש

19/10/2011 | 06:46 | מאת: מיכל לזרוביץ

אודליה שלום רב, יש טיפולים יותר ממוקדים להבהרה אבל לא לכל הפנים ברפואה טבעית. הייתי מציעה לך פשוט לא להיחשף בפנים לאור שמש בשעות בין 9:00 ל-16:00 בערב. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים