פריחה - פצעונים - אלרגיה??

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/10/2011 | 10:30 | מאת: ג

שלום, אני בת 29 עם עור מעורב. ביולי שעבר עשיתי טיפול פנים אצל מישהי חדשה, אחרי הטיפול קיבלתי פריחה מעל השפה העיליונה עם פצעונים קטנטנים ואודם שמעלמה אחרי כשבוע כשהעור התחיל להתקלף. כמה שבועות אחרי התחלתי להרגיש שהעור בצוואר מתחיל להיות מחוספס עם פצעונים קטנטנים מתחת לעור וכמה נהיות גדולות עם דלקת, והמגע של העור אינו חלק. אז הלכתי לקוסמטקית אחרת שניקתה לי את הפנים, אך שבועים או שלושה אחרי, העור חזר מחוספס ומלא פצעונים קטנים מתחת לעור. אין לי מושג מה לעשות, מישהי אמרה שיכול להיות שזו אלרגיה ממשהו, אני אמורה ללכת למומחה עור אבל התור שלי בעוד כחודש. אנא יעצי לי במה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך לטפל בזה. לפני כשבוע התחלתי להשתמש בסבון מיוחד לניקוי עמוק של הפנים ומשחה לטיפול בעור בעייתי ופגום שכילה גופרית ואבץ. ואני מרגישה שזה מונע מהפצעונים לגדול עם דלקת. תודה רבה מראש ג

14/10/2011 | 15:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, כדי לעזור לך אני ממליצה לך להגיע לאבחון, כנראה והמדובר על רקע רגישות לחומרים. יכול להיות שטיפול פנים טבעי ואורגני עשוי לעזור. אם את רוצה פרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר באופן אישי. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים