אני מגרדת את עור הפנים למרות שלא מגרד לי למה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/10/2011 | 19:57 | מאת: אני

גורמת פצעים ומכערת מתח לא הגיוני שארצה לכער או להכאיב או לגרום לנזק זה העור או מנטלי כנל לגבי הגבות ושיער ראש תלישת שיער כפיתית לפי האינטרנט ברמה חריפה משלי אין לי קרחות עדין רק דיללתי מאוד קשרין בשיער זה לא תירוץ איך להפסיק על הציפורנים במקרה ל כסיסה אפשר לשים חומר מר או לקה מה לעשות עם עור הפנים

12/10/2011 | 05:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, אני ממליצה לך להגיע לאבחון, כנראה והמדובר על רקע רגשי /מנטלי. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים