קמטים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/10/2011 | 20:15 | מאת: תמי

שלום דוקטור(סליחה על עברית שלי) .אני בת 30.מתחת עיניים יש לי הרבה קמתים.בוטוקס לא עזר שעשיתי כמה פעם.שמתי שויטמין Eעוזר לשפר קמטים .עם אני יכולה להשתמש כל יום כמשחה? תודה רבה.

12/10/2011 | 05:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

תמי שלום רב, אני ממליצה לך להגיע לאבחון, ואז תקבלי באופן אישי את הטיפול המתאים לך. לא בטוח שמתאים לך דווקא ויטמין E, אולי דווקא נגזרות של ויטמין A. שילוב של תזונה אשר מונעת קמטים, תרגילי פנים ועיניים. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים