אל לך לחשוש...

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/10/2011 | 22:23 | מאת: גלית קרן

שלום מיכל , לפני מספר ימים נכנסתי בפעם הראשונה לפורום שבניהולך,ועניתי למספר שואלים בתחומים שאינם מעיסוקך(כך כתבת.) צר לי שתגובותיי לא פורסמו,השתדלתי לתת שם מהידע ומהנסיון שלי מבלי לעשות פרסום עצמי. לטעמי,ככל שהקוראים יקבלו יריעה נרחבת יותר של ידע הם יחפצו להיכנס עוד ועוד פעמים לפורום שבניהולך ,בנוסף כל תגובה שנוספת לשאלה, מדווחת לכותב במייל כך שאת בתור בעלת מקצוע זוכה לחשיפה נוספת. השנים והנסיון לימדו אותי שהפרגון משתלם,אבל שוב...לשיקולך. שתהיה שנה טובה, גלית קרן

12/10/2011 | 05:44 | מאת: מיכל לזרוביץ

קרן שלום רב, הודעתך התפרסמה כאשר ראיתי אותה בלי קשר לפנייתך המרמזת. מאחלת לך שנה טובה והצלחה וכל הפירגון שבעולם. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים