כהות בבית שחי לאחר טיפול באינפרא אדום

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/10/2011 | 13:24 | מאת: א

שלום, אני נמצאת היום לאחר הטיפול השני שלי באינפרא אדום בבית השחי והבחנתי כי נוצרה לי כהות שם. האם זה נגרם כתוצאה מהאינפרא אדום? אם כן, מה עליי לעשות - האם להפסיק (דבר שאני לא כל רוצה) או להמשיך ולמרוח קרם מבהיר? חשוב לציין כי אני כהת עור. תודה,

12/10/2011 | 05:38 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, הטוב ביותר שתגיעי למכון שבו את מבצעת את הטיפול ושהם יוכלו להתרשם מהתופעה. תופעות הלוואי דומות מאוד לשימוש בלייזר, אדמומיות, עקצוצים ולעיתים כוויות קלות. מכיוון שטיפול זה מתאים גם לכהי העור וישנה סיכויים גבוהים יותר להיכוות, חשוב לקבל ייעוץ מקצועי מבעל ניסיון. חשוב לזכור כי לאחר הטיפולים מומלץ להימנע מחשיפה לשמש, שכן חשיפה לשמש עלולה לגרום להופעת כתמים על גבי העור. נוסף על כן, חשוב כי מטופלים הנוטלים תרופות לאיזון הורמונאלי או תרופות אחרות באופן קבוע, יציינו זאת בפני איש המקצוע שיבצע את האבחון ובמידת הצורך ידחו את הטיפול עד לסיום השימוש בתרופה. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים