אחרי טיפול אפילציה פצעים על גבי העור ( בת 15 )

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/10/2011 | 18:56 | מאת: דנה

בת 15 ולאחר טיפול אפילציה שלישי נוצרו פצעים לבנים עם נפח כנראה כתצאה מכך . ניתן להבחין שהעור לא מגיב טוב אך שאלתי היא האם יש דרך לטפל בפצעים הללו בלי שישאר סימן ? תודה מראש .

03/10/2011 | 20:34 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, תחום התמחותי הוא רפואה טבעית. אינני עוסקת באפילציה. בכל זאת, לאחר אפילציה בגוף, עשויים להופיע פצעים אשר יגלידו בתוך מספר ימים. חשוב לא להיחשף לשמש. ניתן להתאים פורמולה טבעית למניעת זיהום של הפצעונים. מציעה לך להתייעץ בנושא במקום בו את עושה אפילציה. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

05/10/2011 | 00:46 | מאת: גלית קרן

הי דנה, ראשית כדאי לנסות ולהוריד את התדר בו האפילטורית עובדת. שנית,כדאי לשים אחרי הטיפול מעט משחת ביאפין,זו משחה שמיועדת לכוויות שטחיות ולפצעים שטחיים בעור ועושה נפלא. סביר להניח שהפצעונים הלבנים יגלידו ולאחר מס' ימים הגלד פשוט ינשור. אל תגרדי את הגלד,הניחי לו להתייבש ולפול מעצמו כדי לא לעשות צלקות. אני מניחה שהגעת לאפילטורית שלך דרך המלצות,אם לא עדיין לא מאוחר לבקש המלצות ולדבר עם אנשים שעברו אצלה אפילציה,כדי לעמוד על מומחיותה. מאחלת לך הצלחה, גלית קרן -COSMEDICA קוסמטיקאית רפואית P.M.E ואפילטורית מוסמכת 054-2525067

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים