פיטריאזיס רוזאה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/10/2011 | 15:07 | מאת: חן

עזרי לי בבקשה, פניתי לרמי מור לקבלת טיפול בפיטריאזיס רוזאה וקבעתי תור למחר, אני מתלבטת ומפחדת מאוד. האם לתת למחלה לעבור מעצמה או להיעזר בתרופה שלו? האם שמעת על הצלחות שלו בעבר? אני מפחדת מאוד מתגובה הפוכה של התרופה או נזק בלתי הפיך.

03/10/2011 | 20:41 | מאת: מיכל לזרוביץ

חן שלום רב, אינני מכירה את טיפולו של רמי מור. בכל מקרה-פיטריאזיס רוזיאה (pityriasis rosea) או בעברית- חשפת ורודה איננה פטריה (בעבר ייחסו את המחלה לפטריות, חיידקים ותולעים). היום ההנחה שנגרמת מנגיף. התופעה איננה מדבקת. הטיפול טבעי (יעיל, ללא תופעות לוואי) יכלול שינוי תזונתי לחיזוק המע' החיסונית, שימוש בפורמולות של שמנים אתרים ניתן להקל על הבעייה, אומגה 3, צמחי מרפא ואנטיהיסטמינים טבעיים (כדי להקל על הגרד). לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים