צלקת בפנים הפה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/10/2011 | 00:34 | מאת: אביטל

כתוצאה מתאונה נשכתי את שפתי התחתונה ומעוצמת המכה התקלף מאוד העור ונוצרה צלקת בולטת בפנים הפה באיזור השפה התחתונה (אבל בפנים ולא רואים אותה). אינני יודעת למי לפנות אני מאוד רוצה להעלימה. היא מפריעה מאוד לאורך חיי ומתנפחת לעיתים עד כדי כך שאינני יכולה לדבר. האם קיים טיפול שיעזור לי?

03/10/2011 | 20:44 | מאת: מיכל לזרוביץ

אביטל שלום רב, כדי להתאים לך טיפול יש לאבחן. לא ניתן לעשות זאת דרך הפורום. אפשר להתאים טיפול טבעי אך שוב, יש צורך לאבחן ולהתרשם על מנת לדייק בטיפול. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים