סרום מטפל בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/09/2011 | 16:42 | מאת: אלינה

רציתי להתייעץ לגבי סרום חדש של חברת אסתי לאודר שיצא והגיע לארץ שנקרא אילומיניישן לפנים. לי יש פיגמנטציה מכתמי שמש ולידות ואני כבר המון זמן רוצה לטפל בזה. אני לא מעוניינת באיזושהי פעולה כירוגית אלא, באמת תכשיר שהוא איכותי ויכול לעזור. שמעתי עליו דברים טובים אך אשמח לשמוע את המלצתך אם שמעת עליו במקרה. תודה ושנה טובה.

03/10/2011 | 20:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

אלינה שלום רב, אין לי ניסיון עם תכשיר זה כי אני עוסקת ברפואה טבעית.אם את מעוניינת בטיפול טבעי אוכל לעזור לך. אפשר להתאים לך פורמולה טבעית אשר מבהירה פיגמנטציה ומחירה סביר ביותר עם תוצאות טובות. הפורמולה מורכבת בין השאר מתמציות צמחי מרפא ונוגדי חימצון וכן שמנים אתרים אשר מבהירים . אבל כדאי להגיע לאבחון נטורופתי על מנת להבין מה הגורם לפיגמנטציה. הגישה הנטורופתית סוברת כי עומס בכבד הוא אחד הגורמים לפיגמנטציה ולכן מומלץ כי הטיפול יהיה פנימי וחיצוני. אם תרצי עזרה מותאמת ואישית את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 054-6499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים