אנא זועקת לעזרה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/09/2011 | 01:24 | מאת: בקשת עזרה דחופה בבקשה

הבן שלי בן 4 וחצי סובל כבר שבועיים מפצעים מוגלתיים כל הגוף זה התחיל ברגלים והתפשט לכל הגוף גם לפנים בתחילה חשבנו שזה מיתושים רופאים שבדקו אותו אומרים שזה זיהום משני כתוצאה מעקיצה לאחר שבוע וחצי הטיפול האנטיביוטי לא עזר ,הרופאים לא בדיוק מבינים מה זה?  אנחנו אובדי עצות הילד מתייסר אנא מה אפשר לעשות?????

03/10/2011 | 20:21 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש צורך לאבחן, לא ניתן לעזור בבעיה כזו באמצעות הפורום. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים