לביתי בת ה5 יש פריחה חזקה בעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/09/2011 | 13:35 | מאת: כנרת

הפריחה התפרצה כך ביום אחד ללא שינוי בתזונה או בהרגלים היומיומיים שלה. לבני הגדול בתור תינוק היה אטופיק דרמטיטיס שעבר. ואצלה זה הופיע רק עכשיו, הפריחה נראית דומה מאד והיא גם מרוכזת בגפים, בעיקר בגב הירך, בישבן ומאחורי הברכיים. אני לא ממש רוצה למרוח לה כל מיני משחות קורטיזון (סוג הטיפול הנפוץ). כרגע אני עושה לה אמבטיות עם כמה טיפות לוונדר. שמתי לב שזה מקל לה על הגירוי בעור אך הפריחה עדין לא עוברת. אני עושה את הטיפול הזה כבר שבוע ברציפות. האם יש עוד סוג של טיפול טבעי שיכול לעזור? תודה כנרת

12/09/2011 | 09:58 | מאת: מיכל לזרוביץ

כינרת שלום רב, אמבטיות עם מספר טיפות לבנדר לא יעזרו במקרה שלה. יש צורך לאבחן ולראות אולי יש קשר לתזונה שהיא אוכלת ולגורמים נוספים. לאחר האבחון ניתן לטפל עם צמחי מרפא מותאמים באופן אישי וכן דרכים טבעיות נוספות. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים