עור שמן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/09/2011 | 10:58 | מאת: שני

הי אני בת 32 יש לי עור שמן הענין הוא שבחודשים האחרונים במיוחד האחרון הוא ממש כמו מרגרינה אני משתמשת בג'ל לניקו מקציף לעור שמן של gade מדוע הוא ככה יש לציין שהוא לא היה ככה מה עושים?

16/09/2011 | 05:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

שני שלום רב, יכול להיות כי הלחות החזקה משפיעה על עורך אבל הנכון ביותר הוא להגיע לאבחון מסודר כדי לתת לך את הטיפול הנכון. ניתן בהחלט לטפל בבעיה זו, רק ג'ל ניקוי לא אמור לפתור את הבעיה. יש לקבל טיפול המאזן את נקבוביות הסבום. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים