יובש מתמשך בשפתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/09/2011 | 10:52 | מאת: ליאורה

מיכל שלום, כבר תקופת מה יש לי יובש בשפתיים. ניסיתי כבר את מרביתסוגי התכשירים לשפתיים ואני דואגת שהם גם יכללו מסנני קרינה, אך המצב לא משתפר. היובש חוזר שוב ושוב ומלווה בפצעים שכואבים. יש לך אולי עצה בנדון?

16/09/2011 | 05:19 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליאורה שלום רב, האם את לועסת מסטיק מנטה או משתמשת במוצרי מנטה? אם כן, אלו נוטים לגרום ליובש של השפתיים. העצה שלי היא לעשות אבחון מסודר ולנסות להבין את גורם הבעיה כדי לטפל באופן מעמיק. שפתון של חמאת שיאה יכול מאד לעזור אבל הוא רק בגדר טיפול בסימפטום. הוא לא יטפל בשורש הבעיה אם הדבר לא נובע ממנטה. אשמח לסייע לך באופן אישי, את מוזמנת ליצור קשר.\ בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים