סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/09/2011 | 15:08 | מאת: קורל

שלום, יש לי סימני מתיחה מגיל 10. כיום אני בת 20. סימני המתיחה הופיעו משום מקום. תמיד הייתי ילדה רזה, לעולם לא העלתי או ירדתי במשקל, לא הייתי בהריון, ואף אחד מהמשפחה המצומצמת וגם המורחבת שלי לא סובל מזה. עם השנים סימני מתיחה לבנים חדשים מופיעים על הגוף באזורים שונים וזה מאודדדד מפריע לי ומכוער. מאחר ואני יודעת שאין פתרון לזה לאחר שכבר נוצרו (אולי רק טישטוש קטן) אני רוצה לדעת איך אפשר למנוע אותם! אני חושבת שאולי יש לי חוסר באלסטיות של העור.. האם אפשר לקנות כדורים או ע"י דרך אחרת להחדיר לגוף חומרים אלסטיים? תודה !

16/09/2011 | 05:22 | מאת: מיכל לזרוביץ

קורל שלום רב, יש הרבה מה לעשות עם סימני מתיחה, בטח כשהם טריים וניתן גם למנוע. הנכון ביותר הוא להגיע לאבחון מסודר כדי לתת לך את הטיפול הנכון. ניתן בהחלט לטפל בבעיה זו בגישה נטורופתית שהיא לא יקרה וללא תופעות לוואי. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים