צלוליט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/09/2011 | 21:46 | מאת: רוני

שלום מיכל, אני בת 17, רזה מאוד ובסך הכל מנהלת אורך חיים בריא. לאחרונה התחילו להופיע לי סימני צלוליט באזור הירכיים והישבן דבר המפריע לי מאוד. רציתי לשאול מהי הדרך המומלצת והיעילה ביותר לטיפול בצלוליט? והאם ניתן להיפתר מזה לחלוטין? תודה רבה.

06/09/2011 | 23:09 | מאת: מיכל לזרוביץ

רוני שלום רב, צלוליט היא בעיה אסטתית בעיקרה. הטיפולים ברפואה הטבעית כוללים מסאג' ידני עם תערובת שמנים ארומטית, מריחה של קרם מיוחד ושמנים אתרים מחממים ועבודה על המערכת הלימפטית, פעילות גופנית, ואכילה נכונה.כלומר יש צורך לשלב : פעילות גופנית, עיסויים וסגנון חיים נכון. במידה ותהיי מעוניינת בטיפול אישי אשמח לעזור לך. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים