כתם לבן על הפנים של בני

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

02/09/2011 | 20:36 | מאת: מיכל המודאגת...

ערב טוב, אצל בני בן הארבע הופיע כתם לבן על הלחי, מתחת לעין. הכתם הוא דהוי, לא משהו מובחן מאוד, מחוספס למגע ונראה משהו שקשור לשמש. הוא כהה עור, וכבר שהיה קטן יותר שמתי לב שיש לו פיגנטציה כהה בגב כף היד ועכשיו זה... האם עלי לדאוג? זה לא מציק לו בשום צורה. תודה רבה

06/09/2011 | 23:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

מיכל שלום רב, יש צורך לאבחן מה המקור לבעיה ואז ניתן לטפל באמצעות צמחי מרפא וארומתרפיה. כלומר באמצעות כלים נטורופתיים. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 054-6499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים