אסטמה של העור או פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

31/08/2011 | 15:41 | מאת: גלית

לבני בן ה-3 יש מזה מספר חודשים מעין יובש כמו פטרייה בברך שמאלית, תחילה למעט היובש היה מעין כתמי עור לבנים בכמה נקודות לאורך הרגל, שנעלמו לאחר שמרחתי אותו בקרם הגוף איכטימיל, וכעת שני רופאי עור שונים נתנו לי שתי אבחנות שונות: פסוריאזיס או אסטמה של העור, שאלתי היא כיצד ניתן להבחין בין השתיים, והאם בגיל כל כך צעיר אפשר לקבל פסוריאזיס? לעתים נראה כי המצב משתפר, ואז אחרי בריכה או ים זה נראה גרוע יותר. אני ממש לא יודעת מה לעשות ולמי להאמין. בשל גילו הקטן והטענה כי המצב אינו חמור מספיק, הרופא לא רצתה לעשות לו ביופסיה, ונתנה לי אלוקום למריחה וחבישה לפני השינה למשך שבועיים. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה.

07/09/2011 | 20:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

גלית שלום רב, פסוריאזיס יכולה להתפתח בכל גיל. יש צורך לאבחן ולראות את הנגעים ואז ניתן לטפל באמצעות צמחי מרפא ובאמצעות כלים נטורופתיים נוספים. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 054-6499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים