אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/08/2011 | 14:12 | מאת: דנה

מה הטיפול היעיל לצלקות אקנה? שמעתי שיש לייזר אבל יש כל כך הרבה אנשים שמטפלים בעניין זה איך אדע את מי לבחור שיעשה שצורה הטובה ולא יגרם נזק כי מדובר על הפנים

30/08/2011 | 17:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, כל פצע דלקתי בעור ולא משנה אם הוא בינוני או קשה משאיר אחריו כתמים ואפילו צלקות, החומרה של הנגעים קשורה גם לנטייה הגנטית ולתהליך ריפוי הפצע. לכן הפצעים של האקנה יכולים להשאיר אחריהם כתמים ו/או צלקות. מה שמאד חשוב בינתיים זה שתמנעי מנזק נוסף לעור וכמובן להימנע מחשיפה לשמש (קרם עם מקדם הגנה, משקפיים, כובע וכו'). קיימת גם פורמולה ארומטית המטשטשת צלקות ומשקמת את העור (במידה ויש צלקות). אם תרצי סיוע נוסף (סיוע טבעי/נטורופתי) אשמח לעזור לך. צרי עימי קשר לפי הפרטים למטה. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים