עקיצת דבורה מאתמול, גדלה ומאוד מגרדת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

05/08/2011 | 11:01 | מאת: ליה

שלום ד"ר. אתמול נעקצתי על ידי דבורה בירך הפנימית (כנראה היתה על הספה בחוץ). אתמול כאב ושרף, והנחתי קרח. היום קמתי, והעקיצה התנפחה פי 3 או 4, גם בקוטר, גם בעובי. זה מרגיש כאילו יש לי שם כדור טניס.. ומאוד מאוד מאוד מגרד!!! מה אפשר לעשות? שמתי קצת אלוורה שאני מגדלת במקרר, וזה קצת מקל..אבל לא משמעותית… יש הצעות לגבי הגירוד? והאם זה נורמאלי שזה ככ נפוח? תודה השאירו תגובה

15/08/2011 | 16:09 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליה שלום רב, מתנצלת על העיכוב הייתי בחופשה. אני מניחה כי כבר הבעיה נפתרה. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים