פריחה על העור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/07/2011 | 10:20 | מאת: חבר

שלום רב כבר כשבוע חל אצלי תהליך פריחתי שמתבטא בפריחה אדמומית על רוב איזור הבטן, מעט על הגב ומעט על הירכיים. הפריחה באה בהתקפים כתוצאה מחשיפה למזג אוויר חם והזעה. מתוקף תעסוקתי, אני נחשף לתנאים אלה באופן קבוע אך מעולם לא ארעה בעייה זו אצלי בעבר או אצל עובדים אחרים. ברגע שאני חוזר למזגן התופעה דועכת עד שהיא נעלמת כליל. הפריחה מתחילה שוב ומחמירה כשאני נחשף מחדש לחום (יוצא החוצה בצהריים). ההתקפים מתבטאים בהרגשה של הרבה סיכות קטנות באיזורים נרחבים בגוף ולבסוף בפריחה באיזורים לעיל - ואז האיזורים מגרדים בטירוף ואני כמעט משתגע ולא מצליח לעבוד! אשמח לכל עצה או הארה התור לרופא העור -- ארוך מהמשוער תודה

31/07/2011 | 21:38 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש צורך לאבחן את הבעיה, לא ניתן לטפל דרך האינטרנט. אולי המדובר באורטיקריה. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים