שאלה לגבי חשיפת יתר לשמש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/07/2011 | 23:19 | מאת: אוהב ים

שלום . כנראה שהייתי בים קצתיותר מידי. התוצאה: בטן וחזה אדומים אבל אין רגישות למגע. כדי למנוע התפתחויות אני מרבה במקלחות ללחח את האזור , מורח קרם אפטרשייב להרגיע את העור וגם ללחח את האזור כי יש בו לחות רבה. האם אני עושה נכון או שיש הצעות אחרות ? תודה מראש עבור התשובה

21/07/2011 | 16:16 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, לאחר השטיפה במים זורמים מומלץ למרוח קרם לחות, למשל קרם המכיל פרופוליס. הפרופוליס משקם את הרקמה של העור שנפגעה. גם ג'ל אלוורה טוב כי הוא כי הוא מקרר ומחדיר לחות. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים