פצעים בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/06/2011 | 08:25 | מאת: גיל

שלום שמי גיל יש לי פצעים בפנים באזור של עצמות הלחיים זה התחיל לי ליפני שנה מאז הגיוס שלי אני לא יודע מה לעשות עם זה אני כול מקלחת כול ערב שותף את הפנים וזה לא עובר לי.... יש לי פצעים גדולים ונפוחים. ובודדים ואני לא יודע איך לטפל בזה

14/06/2011 | 09:34 | מאת: מיכל לזרוביץ

גיל שלום רב, מציעה לך לשטוף פנים עם סבון קלנדולה או עץ התה שזה סבון אנטי דלקתי (תוכל למצוא בכל בית טבע או בית מרקחת). מעבר לכך לבעיה זו כמו שאתה מתאר יש צורך באבחון ואז יש להתאים טיפול. לא ניתן לטפל דרך האינטרנט. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים