שתי בעיות בעור הפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/02/2011 | 13:26 | מאת: מיש

שלום, היני משתמשת אך ורק בקוסמטיקה טבעית ובכלליות אני בעלת עור רגיש ואטופיק דרמטיטיס בגוף. אני גרה במקום קר ויבש ואני לא ממש יודעת איך להגדיר את סוג עור הפנים שלי. 1. היה לי פצעון ענק (נדיר אצלי) שנמשך שבועות ואחריי שנעלם כבר חודשיים יש לי סימן אדום היכן שהיה שלא מחוויר. מה עושים? 2. במצח נהיו לי מעיין בליטות קטנות כאלה מקרוב נראות קצת ורדרדות. אין לי מושג אם הן נובעות מיובש או שומניות (העור שלי לא מרגיש שמן במיוחד) ואיך לטפל בהןץ אשמח לעצתך. תודה.

04/02/2011 | 17:02 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, לשאלותייך: 1. ניתן להתאים פורמולה טבעית משקמת ומבהירה 2. יש לאבחן באופן בלתי אמצעי. אם תהיי מעוניינת בטיפול אישי אשמח לסייע. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ואירידולוגית, מומחית לרפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים