סבוריאה

דיון מתוך פורום  מיקרונידלינג - טיפול וטשטוש צלקות

25/07/2010 | 20:43 | מאת: אמא ל- 2

שלום, בני בן 7 שבועות , והחלה אצלו סבוריאה בשילוב פריחה הורמונלית מהחלב.כרגע הוא יונק. לבן זוגי יש סבוריאה דרמטיטיס, האם זה אומר שגם הוא קיבל את זה לכל חיוו או שזה משהו שיחלוף? איזה טיפול את ממליצה?

לקריאה נוספת והעמקה
26/07/2010 | 06:00 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום לך, זה לא אומר שהוא קיבל לכל חייו, בהחלט אפשרי כי הסבוראה תיעלם עד גיל שנה. אך גם זה לא בהכרח. ניתן לטפל באמצעות תכשירים של צמחי מרפא וכו'. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית ואחות מוסמכת www.ginko-natural.com 0546499302

26/07/2010 | 09:36 | מאת: אמא ל -2

על איזה תכשירים את ממליצה?

07/08/2010 | 23:04 | מאת: רוני

אולי זה ישמע לא רציני בגלל שלא ידעתם על זה, אבל זה כאן. תרכובת טבעית מאושרת משרד הבריאות שהוצגה במקומות מכובדים וקיבלה שבחים יוצאי דופן, עם סיפורי הצלחה מרשימים, תהיה זמינה כבר מהשבוע למי שיבקש לקבל את התרכובת היחידה בעולם שמסוגלת להעלים לגמרי את התופעה ומהר. כמו כן לתופעת אקנה מסובכת ככל שתהיה.

מנהל פורום מיקרונידלינג - טיפול וטשטוש צלקות