סבוריאה
דיון מתוך פורום מיקרונידלינג - טיפול וטשטוש צלקות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, בני בן 7 שבועות , והחלה אצלו סבוריאה בשילוב פריחה הורמונלית מהחלב.כרגע הוא יונק. לבן זוגי יש סבוריאה דרמטיטיס, האם זה אומר שגם הוא קיבל את זה לכל חיוו או שזה משהו שיחלוף? איזה טיפול את ממליצה?
שלום לך, זה לא אומר שהוא קיבל לכל חייו, בהחלט אפשרי כי הסבוראה תיעלם עד גיל שנה. אך גם זה לא בהכרח. ניתן לטפל באמצעות תכשירים של צמחי מרפא וכו'. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית ואחות מוסמכת www.ginko-natural.com 0546499302
על איזה תכשירים את ממליצה?
אולי זה ישמע לא רציני בגלל שלא ידעתם על זה, אבל זה כאן. תרכובת טבעית מאושרת משרד הבריאות שהוצגה במקומות מכובדים וקיבלה שבחים יוצאי דופן, עם סיפורי הצלחה מרשימים, תהיה זמינה כבר מהשבוע למי שיבקש לקבל את התרכובת היחידה בעולם שמסוגלת להעלים לגמרי את התופעה ומהר. כמו כן לתופעת אקנה מסובכת ככל שתהיה.