ספיידר אנגאומה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/03/2010 | 18:02 | מאת: שרי

לבני יש ספיידר אנגיומה בפנים קטן הוא בן חצי שנה האם יש טיפול בגיל שלו או שזה יכול לעבור לבד ?? ואם כרגע אי אפשר בגלל שהוא קטן באיזה גיל מטפלים ?? האם זה גודל אם השנים

08/03/2010 | 20:02 | מאת: מיכל לזרוביץ

שרי שלום רב, המדובר בתופעה של התרחבות נימי דם בעור הפנים הדומות לרשת עכביש, הסיבות כנראה חשיפת יתר לשמש, גורמים תורשתיים ועוד. גם עקיצות יתושים יכולים לגרום לתופעה זו. כדאי להימנע מחשיפה לשינויים מהירים בטמפרטורה ( קור, רוח, שמש, חום). אם ברצונך לנסות טיפול טבעי ניתן לעזור (אולי) באמצעות תערובת שמנים אתרים המחזקים דפנות הקפילרות שהם כלי הדם הקטנים ויכולים לדלל מעט את הדם הקרוש סביב הרקמה. גם צמחים המשפרים את זרימת דם ומחזקים קפילרות וורידים עשויים לעזור ואפשר להכניסם לתוך קרם. אם ברצונך בפיתרון של הרפואה הקונבנציונלית ניתן לסלקם בקלות ע"י צריבה בגלי רדיו(מחט חשמלית) אצל רופא עור ואז אני מציעה להתייעץ עם רופא עור האם הילד לא קטן מידי לטיפול שכזה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית http://www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים