הסרת שיער בבית השחי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/06/2005 | 18:43 | מאת: רועי

חברה שלי מגלחת בבית השחי כמעט כל יום ונוצר לה בבית השחי כמו כתם אפור/שחור שכזה.היא טוענת שבמידה והיא תעשה הסרת שיער לצמיתות אז המקום יהיה לבן. האם זה נכון?מה הטיפול?מה הסיכונים בהסרת שיער?במיוחד כי יש לה עור עדין האם יש איזה שהו תופעות לוואי?

25/06/2005 | 22:04 | מאת: ד"ר שירי

הכתם לא קשור לגילוח אלא לשימוש בדיאודורנט,הסרת שיער לצמיתות לא תפתור הבעיה הסבוכים מהסרת שיער באמצעות לייזר הינם כוויות וכתמים לעיתעם אולם אילו בעלי אופי חולף. ד"ר שירי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים