לאחר טיפול פנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/03/2006 | 11:33 | מאת: נורית

שלום, עברתי לאחרונה טיפול פנים עם חומרים טבעיים: התפחה עם פאפיה, פילינג גרגירי משמש (עיסוי די מאסיבי עם פילינג גרעיני משמש כולל לחיצות), מסיכת לכיווץ נקבוביות של חימר לבן ועיסוי עם שמן צמחי אבוקדו. העור שלי הוא יבש בלחיים מעורב באיזורים אחרים עם סבוריאה ונטייה מוגברת ליובש. מאז הטיפול (מס ימים ) העור יבש להחריד!! מאוד מתוח, כאילו עברתי מתיחת פנים ואי אפשר אפילו לחייך (תחושה שהכל מקובע). הטיפול על פניו בסדר (יש לציין ש/גם שטפתי את הפנים בסבון צמחי בערב הטיפולף ואני בד"כ לא משתמשת בסבון בגלל תגובה של יובש יתר). זה מרגיש כאילו שלא משנה כמה לחות אני שמה העור נותר יבש ומתוח ומרקם כמו של נייר זכוכית..זה קרה לי בעבר בטיפול קונבנציונאלי וזה עבר אחרי כמה שבועות. אני מאוד לחוצה לגבי המצב וחוששת שגרמתי לנזקים בלתי הפיכים לטווח ארוך, כי יש עכשיו מצב של יובש שאי אפשר ללחח. מה הסיבה לתחושה הזאת בעור, איפה טעתה הקוסמטיקאית? והאם המצב אכן יגרום לנזקים (עדוד קמטים וכו'). אגב, אני באמצע שנות העשרים. תודה מראש!!

14/03/2006 | 18:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

נורית שלום, אינני יודעת מה עשתה הקוסמטיקאית אך מסיכת חימר לבן לא מכווצת נקבוביות אלא מסיכת חימר ירוק. יכול להיות שעל האיזורים הסבוריאים את צריכה לשים תכשיר מותאם יותר. ניתן לעזור לך עם קרמים בעלי שמנים צמחיים איכותיים. אם תרצי עזרה אישית ומותאמת הקליקי על תמונתי. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים