פצעים באיזור ה - T

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/11/2005 | 15:33 | מאת: לימור

שלום רציתי לדעת איזה טיפול פנים מומלץ לעור מעורב , כאשר באיזור - T יש שחורים ובסנטר יש פצעונים ללא ראש מוגלה ( כמו ציסטות קטנות ) . אני שותפת את הפנים עם חלב ומי פנים ולפעמים עם סבון גרגירים של ניוואה . האם יש צורך בקניית פילינג / מסכה מטהרת ? השוק כל כך מוצף ואני לא יודעת מה כדאי לי לקנות? שאלה נוספת : האם יש איזשהו תכשיר מומלץ בשוק שמטפל / מייבש בפצעים כפי שציינתי שיש לי בסנטר ? כמו כן איך אני יודעת איפה יש קוסמטיקאיות טבעיות מומלצות באיזור הצפון . תודה תודה

12/11/2005 | 18:57 | מאת: מיכל לזרוביץ

לימור ערב טוב את בעצם מתארת מצב של עור מעורב, מציעה לך לנסות טיפול נטורופתי הכולל תזונה נכונה, פורמולות מאזנות ומכווצות סבום, צמחי מרפא ותוספי מזון במידת הצורך. פורמולה ארומטית אנטי דלקתית תעזור לך בריפוי הפצעונים, לגבי מסיכה-ממליצה לך על מסיכת חימר ירוק המכווצת נקבוביות. מציעה לך לקרוא את מאמרי מצד שמאל העוסק בנושא האקנה, הוא כוללני מאד ולכל אחד יש להתאים את הטיפול המתאים לו. אם תרצי עזרה נוספת את מוזמנת לפנות למייל שלי. לבריאות מיכל לזרוביץ

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים