עור פנים חלק

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/01/2020 | 02:24 | מאת: הדר

שלום רב, יש לי עור עם המון קומודונים . אני יודעת שאין אפשרות ללא טיפול קוסטיקאית בו היא מוציאה את השחורים שהעור פנים יהיה חלק-אך אני מחפשת משהוא שיגרום לעור להיות פחות עם שחורים עליו מבלי טיפול קוסמטיקאי. קניתי תכשירים רבים בלי ועם קוסמטיקאיות שונו (ניקוי ולחות),ולשווא......אפילו טבעיים. המלצות? סיבה מדוע עדיין השחורים לא מתמעטים אפילו לא טיפה? איפה הבעיה? תודה

אם ניסית באמת כבר הכל, תנסי לשנות תזונה. ולהקפיד על טיפול פנים אצל קוסמטיקאית.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים